Kaikki periytyy Object-luokasta Javassa

En ymmärrä yhtään, miksi tytöillä ja naisilla on teknologia hankalaa: Onhan siellä Javaa kun opiskellaan, niin jos lähtee tutkimaan Java API -luokkahierarkiaa, niin Object-luokka KAIKKIEN luokkien kanta-isä, jonka kaikki perii. Myös itse määritellyt luokat tai niistä periytyneet luokat.

Object kaksi ensimmäistä merkkiä on on Ob, joka on tyttöjen ja naisten tamponi-label, niin tuntuu siltä, että he aristavat teknologia-aihetta: Eihän meillä ollut AMK-opinnoissa enää yhtään naisopiskelijaa jäljellä valmistumisvaiheessa: Se on ikävää, koska ihminen sitä käyttää 3 vuotta takuueläkkeellä ja aumistuella eläen loppuelämänsä (Ko. Tulot eivät anna mahdollisuutta harrastaa mitään järkevää, jossa tapaisi ihmisiä, esim. käydä elokuvissa, kun liput maksaa liikaa.)

No, sitten kun siirrytään tietojenkäsittelyyn perusteisiin, Algoritmistä ajattelua opiskellaan aluksi: Alkkareita. Ohjelmoinnin peruskurssit kiitettävän algoritmisen ajattelun jälkeen lähtee merkkijonojen pyörittelystä, eli pitäisi suunnitella String-Algoritmi, siellä väänellään merkkijonoja. Eli: String-Algoritmit, eli String-Alkkarit tulee ensimmäisenä. String-Alkkarit tulee siis seuraavaksi.

Tietokanta-kurssi kuuluu nykyään vuoden 2005 jälkeen perusopintoihin vuonna 2020, niin siellä on kuvitteellisen yrityksen tietokanta jopa tenttiin asti, jossa mikään kantaan lisättävä perheenjäsenen DEPEDENT tai bisnes-maailmassa ”BusinessAffairs” (Sidosryhmät) -relaatio, tai ”FamilyAffIairs” -relaatio ei riitä edes moni-arvoisena attribuuttina minimi-avain-attribuutiksi: Jos esimerkiksi perheeseen syntyy vaimon ja isännän hankittua lapsia esimerkiksi kaksoset mitä ne syntyy parin minuutin välein: Kurssilla on esimerkki-yrityksessä perhesiteissä riittää Foreign-key:ksi pelkkä nimi: Tosi – Maailmassa ei ole näin: Kuinka monta John Smithmiä tai Kevin Murphyä eläkään vielä tänä päivänä In-Common-Law- perusteisissa maissa?

Siinä vaiheessa, kun pitäisi määritellä alkeis, -alkkarikurssin harjoituksessa sukupuoli -attribuutti, pitää päättää onko se Boolean, kaksiarvoinen, vai  SQL:ssä CHARACTHER, eli String Sex ohjelmistokehittäjän näkökulmasta, niin se ajaa loputkin naiset ulos omastani elämästä. Tekniikka ei kiinnosta naisia.

Boolean sex ei enää toimi vuonna 2020, kun Antti Rinteen hallituksen aikakaudella Rinne lupasi, että trans-laki etenee, ja jos on ”Muu” -sukupuolinen, mitä itse en ole, sillä olen syntynyt miessukupuoleen, ja tunnen olevani Mies maskulisiisine piirteineen ja peniksenkin omistan, ja olen siitä kiitollinen, niin en tiedä pitäisikö sukupuoli sex määritellä tuohon SQL-harjoitukseen: ”Sex Integer (4);?”

Mä tajuan pimut ihmisenä ihmiselle mä yritän aina niihin tutustua, mutta ei teidän tarvitse tätä teknologiaa siäkähtä, vaikka tällä on teille ehkä arka-luonteisia termejä nörttien perustamana? Kuukautiset on ihan luonnollinen juttu, ja käytätte mitä käytätte, en etsi muuta kuin Tutoriaali-seuraa, ehkä luentojen jälkeen johonkin kivaan kahvilaan päiväteelle ja voitaisiin ostaa jotkut kivat leivonnaiset: Mä tiedän yhden kivan kahvilan tuossa jokirannassa, jossa on edullista, ja sieltä saa edullisen teepannun ja ostetaan jotkut kivat leivokset tai leivät mun piikkiin sieltä. Keskusteluseuraa opintojen aiheesta! (Data Analysis, FM-student)

About Jere Sumell

Graduated in February 2017 at the degree program of Bachleor of Business and Administration in Information Technology at Turku Univerity of Applied Sciences. At the end of the last semester I started to be a sole trader for my private projects and I'm officially taking public action in Politics through the Left Alliance in Finland. I'm the member of the Left Alliance Educational Division. I did the takedown my current business activities at the 31.5.2018 (Mostly responsive web developement orders based on CMS-solutions was the works some enterpeurers ordered from me.) I'm article writer in my Computer -related blog @ Wordpress. My first appearance at Wordpress blogs was our IT-student team blog called "The Gr8 Tigers".
This entry was posted in Aktivismi, Blogi, Darknet, Demokratia, Facebook, Hupi, Internet, IoT, Konekieli, Koulutus, Linux, Markkinointi, Naisnörtit, Ohjelmointi, Uncategorized, Windows. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s