Kotisivu-konsultti 2020

Olen WordPress -opinnäytetyöni jälkeen kehittänyt rautaisella ammattiotteella WordPress -sisällönhallinta/CMS/julkaisujärjestelmän ylläpitäjän näkökulmasta oleellisen turvallisuuden seuraamiseen itseäni. Opinnäytetyössäni oli nyt jälkikäteen ajateltuna väärä amatöörimäinen lähestymistapa aiheeseen, kun aloin lähestymään kotisivujen valmistusta koodaus-näkökulmasta ja tuottamaan itse lähdekoodia.

Olen nyt vuonna 2020 ajan tasalla tehokkaan WordPress – sivuston luonnin, toimivuuden sekä turvallisuuden sekä vaivattoman ylläpitämisen rutiinin osalta ja seuraan uusia trendejä alati.

Olen verkostoitunut Suomi WordPress -yhteisön jäsenien keskuudessa ja olen käätänyt suomeksi yhden liitännäisen.

Voin tarjota yrityksellesi case-tapauksena tilaajan oma edustama yritys räätälöidyn konsultointi – raportin, joka on asianmukainen, kattava, ja kestää päivänvalon 2020 -vuonna.

Hinnoitteluni on progressiivista. Mitä suurempi yritys/sivusto-kokonaisuus on kyseessä, sitä kalliimpi raportti tulee olemaan, kirjoitustyön aloitan joka kerta nollasta ja taustakartoituksen, ja raportti luodaan tyhjästä, ei mikään scammi.

  •  WordPress -sivuston asentaminen manuaalisesti.
  • Responsiivisen teeman valinta ja sen muokkaus halutunlaiseksi.
  • Tietoturva
  • Liitännäis-suositukset
  • Tulevaisuuden näkymät
  • mm.
  • Formaattina .PDF-tiedosto.

Yritys voi saavuttaa loistavia tuloksia ilman tarvetta kajota itse ohjelmakoodiin!

Hinnat alkaa 50€ ylöspäin ja kattoa ei ole. Ei sisällä piilokutannuksia. Jos yrityksenne ei halua maksaa suoraan tilisiirtoa pankkitililleni raportin tilaamisesta, voin laskuttaa viralliseseti.

Referenssejä:

https://www.tuntikirjuri.net

https://umpihanki.tuntikirjuri.net

Sähköposti-osoitteeni löytyy referenssi-sivuiltani.