Modernit kotisivut yrityksellesi

Valmistuin IT-tradenomiksi Turun Ammattikorkeakoulusta erikoisalanani tietojärjestelmät vuoden 2017 helmikuussa. Tutkisin opinnäytetyössäni moderneja mobiili-ystävällisiä ratkaisuja totetuttaa verkkosivu, eli responsiivista www-kehitystä, erästä front-end-suunnittelukehystä, joka mahdollistaa nykyaikaiset ja modernien responsiivisten verkkosivujen ulkoasun valmistuksen, kun pohjalla toimii helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä.

Kaipaako yrityksesi moderneja verkkosivuja?

Tarjoan avaimet käteen-periaatteella modernin kotisivuratkaisun, jonka pohjalla toimii markkinoiden johtava julkaisujärjestelmä-alusta. Sinun ei tarvitse tietää mitään kotisivuista, eikä Internetistä, vaan voit jättää yrityksesi verkkosivuratkaisun minun huolekseni.

Esikartoitus + Konsultointi + Asennus ja käyttöönotto + moderni responsiivinen ulkoasu + käyttökoulutus järjestyy sivujen myöhempää päivittämistä varten (yrityksesi edustajan ei tarvitse tietää ohjelmoinnista mitään!)

Kotipaikkakunta on Turku, mutta pystyn toimimaan ympäri Suomen, ja mikäli yrityksesi sijaitsee Turun alueella, voidaan tavata!

Aloitin kotisivuharrastuksen 1998-1999, ja päivitin tietoni ajan tasalle viimeistään valmistaessani opinnäytetyöni Turun AMK:hn.

Joidenkin arvioiden mukaan lopullinen HTML5-määrittely tehtäisiin ”vasta” 2020-luvulla, joten yrityksesi voisi sijoittaa lähitulevaisuuden tekniikkaan.

Kotisivujen hankintakustannukset ja verkko-isännöintipalvelujen hankinta voidaan kirjata markkinointikustannuksiin kirjanpidossa, ja verkkonäkyvyys  tyylikkäillä verkkosivuilla on omiaan lisämään yrityksesi myyntiä.

Hinnasto

Koko paketin hinta on 499€ + alv 24%

Toivottavasti yhteistyömme on pitkäaikaista ja mahdollisesti tutustutaan paremminkin!

Referenssejä

Omat informatiiviset nettisivuni. (Tuntikirjuri)

Opinnäytetyöni “Responsiiivisen Bootstrap -teeman luonti WordPress-sisällönhallintajärjestelmään: tapaus Vasaramäen tilitoimisto Oy

Mainokset

Suosittelen kotimaista hostingpalvelua Suomen Hostingpalvelu.fi -yritystä WordPress-sivustosi joko nykyisen tai tulevan sivustosi verkkoisännäksi usean vuoden kokemuksella.

2 Responses to Modernit kotisivut yrityksellesi

 1. markkinointiparadise says:

  Hei! Ihan mielenkiinnosta haluaisin kysyä, että miksi et ole kokenut tarpeelliseksi tehdä omista sivuistasi modernit responsiiviset? En mitenkään lähde arvostelemaan vaan ihan mielenkiinnosta kyselen. Oma tilanteeni oli se, että sivumme sijaitsi myös wordpress.comissa kunnes tajusin, että eihän näin voi olla. Pakko minulla on olla omalla domainilla sellaiset kotisivut joita mainostan myös tekeväni.

  • bluesmood says:

   Tämä tietokoneblogi.net -osoite on perua ajalta, jolloin olin opintojeni alkutaipaleella nykyisten tekniikoiden parissa, ja perustin itsekin tämän tietokoneblogin alunperin wordpress.com -osoitteeseen, niinkuin tekin. Kyseessä on domain-parking-uudelleenohjaus-osoite. Käyttämäni valmisteema, joita WordPress.com -tarjosi (Automata Inc, amerikkalainen yritys), ei ole responsiivinen.

   Jos tutustut “Kotisivut yritykselle” -sivulleni tässä blogissa, huomaat siellä lopussa kaksi referenssiä. Myöhemmin päädyin itse myös tilaamaan luotettavalta suomalaiselta taholta web-hotelli-palvelun, jolla sijaitsee palvelimet Suomessa ja jonka toimisto sijaitsee Helsingissä, ja jonka asiakastuki on ripeä ja ystävällistä jopa puhelimitse soitettuna. Tuntikirjuri.net -osoitteeni omaa verkkoisännän hotellipalvelun ja itse ihan opinnäytetyöni ohjaamana valmistamani teeman ja se on responsiivinen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s