Yritysneuvonta -konsultointi

Osaaminen Elinkeinoksi

Suomessa on kokemukseni mukaan ja suomen kansalaisilla paljon sellaista piilo-osaamista, jota voisi hyödyntää kyseisen yksilön, oman perheen ja lähipiirin hyvoinvoinnin lisäämiseen. Piilo-osaamisen hyödyntämisen toteutumattomuus aiheutuu osittain kankeasta Suomen työllisyyspolitiikasta, mutta vielä enemmän ehkä siitä, että ei ole riittävää talous-osaamista oman elinkeino-toiminnan ylläpitämiseen.

Olen toiminut 1,5 vuotta yksityisenä elinkeinoharjoittajana ja pidän Suomea turvallisena maana yrittää. Lähipiiriini kuuluu useita pienyrittäjiä, ja olen aktiviisesti vuorovaikutuksessa keskustellen pienyrittäjyyden haasteista heidän kanssaan.

Olen pistänyt hakemuksen vetämään vasemmistoliiton perusteilla olevaan yrittäjyys-työryhmään, jossa tavoitteena on päivittää vasemmistoliiton pienyrittäjyys-ohejlmaa yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa ihan valtakunnallisella tasolla toimivien ryhmien kesken.

Jos haluaa elättää itsensä joko harrastepohjalta tai koulutuksen pohjalta hankitun ammattitaidon pohjalta hankkien elannon pienimuotoisella yritystoiminnalla, yrittämisen ei tarvitse olla rakettitiedettä, jotta Bruttokansantuote nousee, mutta toki yrittäjänä toimimiseen haasteet lisääntyy, mitä laajempaa toiminta on.

Jos olet suunnitellut oman osaamisen hyödyntämistä edes sivutuloisena toimintana, autan mielelläni oman kokemuksnei, sekä koulutukseni pohjalta sinua!

Yritysneuvonta-konsultointi -palveluni hinta on 250€ / Tapaamiskerta (Toimin tällä hetkellä ainoastaan Turun alueella logistista syistä), ja esikartoitus on maksuton.

Puhelinnumeroni on 044-3639289,

soita ja tiedustele lisää ja kerro tilanteestasi, niin katsotaan, saadaanko juuri sinun osaamisellani työllisyys nousuun!

Suomi nousee pienyrittäjyyden avulla, kun saadaan haasteet ja mutkat suoriksi liittyen piilo-osaamisen hyödyntämiseen,

Parhain terveisin,

Jere Sumell, Yritysneuvonta-konsultti

yleisen liiketalouden ja hallinnon tradenomi, vasemmistoliitto,