Skype on ihan hyödyllinen ja mielekäs työkalu

En käytä Skypeä mitenkään aktiivisesti, mutta olen osallistunut pariin työhaastatteluun Skypen kautta, ja vasemmistoliiton pienyrittäjyys-työryhmän jäsen kun olen, olen osallistunut etänä kokouksiimme Skypen välityksellä.
Voisi kuvitella, että jos jostain syystä toimija-osapuolesta huolimatta joutuisi joskus elämän kuluessa Yhdysvalloissa osallistumaan oikeudenkäyntiin joko siitä syystä, että joku olisi nostanut syytteen jossain osavaltiossa seurauksena humaani-lähestymistapaisesta toiminnastani joko verkossa tai fyysisesti Pohjois-Amerikan mantereella, tai jos jonain päivänä perustan teknologia-yrityksen patentteja varten kehittämälleni teknolgoialle, ja patentoin ne myös Yhdysvalloissa, ja havaitsen, että joku taho rikkoo oikeuttani, olen itse syytteen nostajana, niin varmaan jo 2020-luvulla ainakin alemmilla oikeusasteilla voisin kuvitella osallistuvani Suomen rajojen ulkopuolella käytävään oikeudenkäynti-istuntoon videoneuvottelun keinoin.
Yhdysvallat, tosiaan. Olisi siellä hienoa päästä käymään edes kerran elämässä, musiikkituristina Texasissa, New Orelansissa, ja Elviksen Maryland -kotimuseossa, Missisippi, Tennesee näin lainsuojaton -countryn ystävänä ja roots-heebona, mutta ei sinne tyhjätaskuna kannata lähteä: Amerikka on kallis matkailijan näkökulmasta saati sinne muuttaminen ja siellä elämän ylläpitäminen maksaa maltaita saati perheen perustaminen siellä ja sen elättämäinen. Lotto joka viikko lähes vetämässä, niin sitten samantien lähdetään kun ei ole rahasta kiinni ja ohiajettaessa tuplattaisiin matkakassa Las Vegasissa näin gambler-henkisenä elämäntapa-intiaanina. IT-alasta valmistuneena liiketalouden ja hallinnon näkökulmasta Californiaa ei voisi ohitaa, koska Piilaaksossa on pienistä teknologia-startupeista suuriin teknologiajätteihin, joten samalla reissulla sukeltaisi Silicon Valleyn syövereihin.

Kaikki tavalliset ihmis-turistit, jotka matkustaa Yhdysvaltoihin, ei tee Juppeja tai vedä Jupeiksi reissua, eli Amerikkaan voi matkustaa,eikä Amerikan matka välttämättä pääty sähköjäniksen tavoin.

About Jere Sumell

Graduated in February 2017 at the degree program of Bachleor of Business and Administration in Information Technology at Turku Univerity of Applied Sciences. At the end of the last semester I started to be a sole trader for my private projects and I'm officially taking public action in Politics through the Left Alliance in Finland. I'm the member of the Left Alliance Educational Division. I did the takedown my current business activities at the 31.5.2018 (Mostly responsive web developement orders based on CMS-solutions was the works some enterpeurers ordered from me.) I'm article writer in my Computer -related blog @ Wordpress. My first appearance at Wordpress blogs was our IT-student team blog called "The Gr8 Tigers".
This entry was posted in Aktivismi, Blogi, Demokratia, Hupi, Internet, Koulutus, Naisnörtit, Ohjelmat, Politiikka, Talous, Tasa-arvon toteutuminen, Tulevaisuus, Turvallisuus, Valokuvaus, Windows, Yritys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s